Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Mauro je posebna njuška - zgodan, pametan i poslušan

Foto: Privatni album
1/14
30.12.2017.
u 22:02

Obožava djecu, hod na lajni odavno je svladao, slaže se s drugim psima, ni mace mu nisu problem. Volonteri se pitaju - kako to da nema upita

Nakon života u skloništu dvogodišnji Mauro pronašao je privremeni dom, sve zahvaljujući volonterkama velikogoričke udruge Sigurna kućica. Mislili su, za ovog posebnog psa udomitelji će stajati u redu. No, prevarili su se, a nije im nikako jasno gdje je 'zapelo'.

- Danas smo posjetili ovog krasnog dečka velikog srca. Posjetili smo ga na privremenom i sve gledamo i sve ne vjerujemo da njuška poput njega do sada nije imala niti jedan jedini upit. Pa vrtimo film, pa raspravljamo, pa analiziramo, pa opet stanemo i gledamo i ništa. Ne pronalazimo nijedan razlog zbog kojeg bi mogle reći:  "Aha, zbog toga i toga za Maura nitko ne pita" - napisale su volonterke na Facebook stranici Udruge.

Foto: Robert Demo

Kažu, izgledom je prekrasan, hod na lajni davno je savladan, pametan, poslušan, djecu obožava. Mace mu nisu problem, imaju i fotku koja to dokazuje.

- Iskreno, mislimo da je Mauro čak maci malo išao na živce, ali pošto ne udomljavamo macu to sad nije bitno. Mauro zna dati capu, zna sjesti. Slaže se s drugim psima, sa svim, ali baš svim kujicama i s većinom muških pasa. Mauro je cijepljen, čipiran i kastriran i ima svega dvije godine. Eto, i sad pitanje svih pitanja - kako to da Mauro nema upita? - pitaju se i volonterke.

O Mauru su rekle baš sve, a zanima li vas još nešto, ili ste već nakon ovog poželjeli udomiti ga, nazovite 099/21-21-749.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije