Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA PREMIJERA

Matijašević: Zbog Milanovićeva su ega građani taoci

ZORAN MILANOVIĆ,OZREN MATIJAŠEVIĆ,KREŠIMIR SEVER
Sanjin Strukić/PIXSELL
12.09.2013.
u 08:18

Kako je za svaki nered kriv gazda u kući, tako i za hrvatske neslavne pokazatelje odgovornost leži na premijeru Zoranu Milanoviću, kazao je jučer Ozren Matijašević

Negativni gospodarski trendovi ne mijenjaju se, BDP pada sedam kvartala zaredom, 270 tisuća građana ima blokirane račune, industrijska proizvodnja u odnosu na prošlu godinu pala je 4,1 posto, a nezaposlenost porasla. Kako je za svaki nered kriv gazda u kući, tako i za hrvatske neslavne pokazatelje odgovornost leži na premijeru Zoranu Milanoviću, kazao je jučer Ozren Matijašević, predsjednik HURS-a.

– Zbog njegova su ega građani taoci – kaže Matijašević. Umjesto jalovih rasprava, puštanja probnih balona preko medija i hiperprodukcije zakona i propisa, sindikalni čelnik predlaže okupljanje stručnjaka koji bi pomogli u rješavanju nagomilanih gospodarskih problema.

>> Matijašević: Objavite rezultate nadzora u Brodosplitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije