Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Triježnjenje u policiji

Matija Babić vozio po 'žutoj traci', psovao policajca i odbio alkotest

Matija Babić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
16.03.2014.
u 20:45

Uz tri optužna prijedloga za kršenje Zakona o osobnoj iskaznici, sigurnosti prometa na cestama i javnog reda i mira priveden je dežurnom sucu za prekršaje.

Vlasnik i osnivač portala Index.hr Matija Babić proveo je noć na triježnjenju u policiji nakon što se automobilom vozio "po žutoj traci" pa odbio alkotestiranje i vrijeđao policajca.

Sve je počelo kada je Babić je oko 3 sata zaustavljen na križanju Horvaćanske i Selske ulice u Zagrebu. Policajac ga je tražio osobnu iskaznicu koju je odbio dati, a potom je odbio i alkotest. Babić je nakon svega toga još i počeo psovati i vrijeđati policajca koji ga je tražio dokumente.

Potom su ga policajci prvo odveli u policijsku postaju u Nehajskoj ulici na Trešnjevci, a jutro je na triježnjenju dočekao u Jedinici za zadržavanje. Uz tri optužna prijedloga za kršenje Zakona o osobnoj iskaznici, sigurnosti prometa na cestama i javnog reda i mira priveden je dežurnom sucu za prekršaje.

>>Index ide u stečaj, Fina odbila predstečajnu nagodbu

>>Ministarstvo financija zatražilo postupak stečaja portala Index

Komentara 18

DU
Deleted user
21:05 16.03.2014.

Babića pak stvarno nije teško uhvatiti pijanog! Taj je naime pijan po cijeli dan.

DU
Deleted user
21:13 16.03.2014.

Sad će vjerovatno danima ako ne i mjesecima pisati kako je ustvari država na njega pokušala atentat...

Avatar navijač
navijač
22:48 16.03.2014.

Baš mi je drago i za njega i za Indeks. Vrijeme mu je da se spusti malo na zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije