Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar Matić:

Matić: Slavimo dan pobjede, a ne naslađujemo se tuđem porazu

mirogoj, predrag matić (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
04.08.2012.
u 09:35

Ministar Matić kazao je da iako smo pobrkali sve datume, 5. kolovoza moramo smatrati jedinstvenim.

Ministar branitelja Predrag Matić sa izaslanicima predsjednika RH Zlatkom Gareljićem i predsjednika Sabora Draženom Pandekom položio je jutros vijence na zagrebačkom gradskom groblju Mirogoj, a prigodom obilježavanja sutrašnjeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Vijence su položili ispred spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

Ministar Matić kazao je da iako smo pobrkali sve datume, 5. kolovoza moramo smatrati jedinstvenim.

- Našli smo se ovdje dan uoči obljetnice da odamo počasti i prisjetimo se naših suboraca, poginulih i nestalih branitelja i prvog hrvatskog predsjednika. Slavimo dan pobjede i veselja, a ne naslađujemo se tuđem porazu - kazao je Matić te pozvao sve da dođu sutra u Knin na skromnu i dostojanstvenu proslavu.

Komentara 140

OB
-obrisani-
13:51 04.08.2012.

Jucer YU danas HR sutra EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

DU
Deleted user
09:49 04.08.2012.

Rekao ministar branitelja znan po pokušaju da se svi branitelji dobrovoljno odreknu minus 2 % od primanja, a onda bi on, kao što izjavio, otišao s milijunima kn Tedeschiju i rekao: Stari, aj mi zaposli kojeg branitelja! Lako je tuđim gloginje mlatiti i dijeliti još lekcije ostalim braniteljima kako moraju slaviti ovo ili ono. On je po papirima nesposoban za bilo što jer je rat ostavio na njega trajne psih. posljedice, ubrao stančugu u ZG i čin kao i Mladi Jastreb, tik ispod generala, a kasnije čudesno ozdravio nakon vrludanja od desnih do lijevih pol. stranaka. Popravilo mu se naglo kao savjetniku Josipovića. Ali, sudeći po ovim izjavama, ipak on to samo misli da je čudesno ozdravio.

LA
Lavica7
12:11 04.08.2012.

Sombor Genocid su i Srebrenica i Manjaca. Niti su Hrvati tu izuzetak, a niti Srbi. Povijest nasih krajeva je krvava i bolna. Samo NE zaboravi, ljudi je bilo i na jednoj i na drugoj srani. Dobrih i postenih ljudi. Imaa ih i danas i biti ce ih i sutra. Ratovi su vrijeme ludila. I*zbace najgore na povrsinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije