Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
`kraljica patetike`

Predrag Matić Fred izvrijeđao predsjednicu: Tko joj je branio da uzme pušku?

Predrag Fred Matić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
05.08.2019.
u 19:12

"Išao sam dvaput u WC, otišao sam se ispovraćati. Degutantan govor. Jel ti netko branio da uzmeš pušku? Pa što nije uzela pušku? Nije postojao test inteligencije niti psihofizičkih sposobnosti da se bude branitelj. Ona je kraljica patetike", kazao je Matić.

Iako je neformalna, kandidatura predsjednice Grabar-Kitarović za još jedan mandat jdanas je izazvala niz reakcija. Očekivano, od brojnih HDZ-ovih ministara stigle su potpore.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković poručio je u Kninu da je predsjednica kandidatkinja pobjedničke stranke HDZ-a te da joj svi članovi stoje na raspolaganju kako bi joj pomogli u izbornoj utrci za drugi mandat dok je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poručio da nakon što predsjednica donese odluku i krene u kampanju, slijedi samo još jedan korak, a to je pobjeda.

Predrag Fred Matić
1/18

Potpora joj je stigla i od HDZ-ova zastupnika u Europskom parlamentu Davora Ive Stiera. On je u Kninu izrazio uvjerenje da će predsjednica Grabar-Kitarović ponovo pobijediti na predsjedničkim izborima.

– Uvjeren sam da će predsjednica Grabar-Kitarović pobijediti i da ćemo je, naravno, svi u HDZ-u podržati – kazao je Stier novinarima u Kninu.

S druge strane, oporba ju je napala. Bivši SDP-ov ministar branitelja Predrag Matić poručio je da je neizravna kandidatura Kolinde Grabar-Kitarović u Kninu “žalosna i tužna” te da je “degutantno” da je to učinila baš na obljetnicu Oluje. Zbog predsjedničina govora u subotu kada je izjavila da je za vrijeme rata u Hrvatskoj “htjela uhvatiti pušku i otići na bojište”, Matić ju je nazvao “kraljicom patetike”.

– Degutantan govor. Je l’ ti netko branio da uzmeš pušku – poručio je Matić.

Komentara 140

OK
okvals54
13:12 05.08.2019.

Znao sam da je kao covjek NULA,bio sam u krivu ,on je MINUS BESKONACNO.

BI
Binga01
13:03 05.08.2019.

Kaj ovaj ljigavac još nije odselio?

Avatar Based Croat
Based Croat
13:47 05.08.2019.

Birtijaška razina ovog podrumskog ratnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije