Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna proslava

Matea Hohnjec i suprug optuženi jer su Teu pozvali i dali joj drogu

'08.07.2010., MSU, Zagreb - Predstavljanje luksuznih vozila Infiniti, Nissanove nove luksuzne podmarke, na hrvatskom trzistu. Matea Hohnjec. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
14.12.2012.
u 19:30

Prema optužnici, bračni par Hohnjec - Nikić tereti se da je 13. listopada u večernjim satima u unajmljeni stan u kojem živi pozvao Teu Drakulić te da su svi troje konzumirali drogu

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv starlete Matee Hohnjec (25) i njezina supruga Josipa Nikića (30) zbog događaja koji se 13. listopada zbio u njihovu stanu na Lanišu, nakon kojeg je preminula studentica Tea Drakulić (20).

Prema optužnici, bračni par Hohnjec - Nikić tereti se da je 13. listopada u večernjim satima u unajmljeni stan u kojem živi pozvao Teu Drakulić. Povod je bila proslava rođendana, a tijekom te proslave, prema optužnici, svi su troje konzumirali drogu metilendioksimetamfetamin (MDMA). U jednom trenutku mladoj je studentici pozlilo, nakon čega je preminula. Tijekom istrage Nikić se branio da nije konzumirao MDMA. Tvrdio je da je zapalio samo jedan džoint, nakon čega je otišao spavati.

Njegova supruga priznala je da su ona i Tea Drakulić konzumirale MDMA, ali je tvrdila da je drogu donijela Tea. M. Hohnjec brani se sa slobode, dok je Nikić u pritvoru.

>>Tea se otrovala drogom MDMA, bračni par Nikić uzimao i kokain

Komentara 5

TE
tester
19:51 14.12.2012.

tako to završava kad novinari i mediji od nekakvih no-name likova naprave instant-zvijezdu, a koja taj status apsolutno ničime nije zaslužila.

OB
-obrisani-
20:33 14.12.2012.

spržite ih da im više ne gledamo umišljene face..

NO
Nouvelle
21:06 14.12.2012.

Smeća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije