Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što to sprema?

Mate Rimac ostavio zagonetni post: Ovaj tjedan ući će u udžbenike iz povijesti

Mate Rimac
Petar Glebov/PIXSELL
24.01.2018.
u 09:12

Nedavno je tvrtka Rimac automobili, koja je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, objavila dugačak popis novootvorenih radnih mjesta

Vlasnik Rimac automobila, Mate Rimac na svom Facebooku objavio je zagonetni post uz fotografiju. Naime, na fotografiji je s kolegama u hotelskoj sobi koji rade na laptopima. Napisao je da će ovaj tjedan ući u povijest.

– Nevjerojatan početak godine, ali i nevjerojatan pritisak. Ovaj tjedan ući će u udžbenike iz povijesti – napisao je Mate Rimac na svom Facebooku.

Podsjetimo, nedavno je tvrtka Rimac automobili, koja je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, objavila dugačak popis novootvorenih radnih mjesta i to čak njih stotinjak.

Popis su objavili na svojoj internetskoj stranici.

Komentara 13

SX
sudbina x
09:49 24.01.2018.

Ovaj mladi čovjek radi fantastičan posao...Rimac je nešto najpozitivnije što se hrvatskoj dogodilo u zadnjih nekoliko desetljeća...Jedva čekam novost...Samo se bojim da ne doživi nekakvu slučajnu nesreću...

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:49 24.01.2018.

On je proizvod kurikularne reforme druga Jokića i rodne ideologije naših novinara

Avatar nekakav
nekakav
13:47 24.01.2018.

znači, seli sjedište van. mate, vrati pare od države! nego, u udžbenike iz povijesti ulaze značajni događaji za društvo, a to čime se rimac bavi, bave se tisuće ljudi po svijetu, nije ništa posebnog, unatoč ushitu kod nas, koji ionak imamo cijelu jednu armiju obrazovanih ekonomista, pravnika, turističkih, društvenih i kulturnih djelatnika, čije je poimanje tehnike i tehnologije dosta slabo, vrhunac im je instaliranje igrice na mobitel. el auti su postojali prije 120 godina, i žalosno je da i danas imaju isti problem. bateriju. što nas navodi na jedan zaključak. kojeg ću vam dati za 50-ak mil kuna državne pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije