Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učenici su ostali iznenađeni

Maštovita učiteljica na sat došla u neobičnom kostimu i počela predavanje

kostim
Twitter
26.12.2019.
u 14:42

Fotografije je na Twitteru objavio njezin suprug i postale su viralni hit

Kako animirati učenike da s pažnjom prate nastavu dosjetila se jedna učiteljica, a njezine fotografije sa sata postale su pravi hit na društvenim mrežama. Veronica Duque (43) kako bi anatomiju ljudskog tijela što slikovitije približila svojim učenicima obukla je kostim koji je pripremila samo za taj školski sat.

- Znala sam da je djeci teško vizualizirati položaj unutarnjih organa, pa sam pomislila da vrijedi pokušati -  rekla je učiteljica.

Djeca u razredu su se oduševila, a kada je fotografije njezin suprug objavio na Twitteru postale su viralni hit. - Jako sam ponosan na svoju suprugu - napisao je.

Iako većina smatra da je ovaj njezin način predavanja originalan, ima i onih koji smatraju da to baš i nije primjereno. Inače, ova učiteljica je dobro poznata po tome što koristi rekvizite i kostime da pomogne učenicima u učenju. 

- Davno sam se odlučila koristiti kostime i maske za primjerice lekcije iz povijesti - rekla je, piše Mirror.

kostim
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije