Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO

Masovno se dijeli zadaća učenice iz Dalmacije: Evo što bi napravila s 2000 kuna

Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
12.11.2020.
u 11:26

Fotografiju je u samo tri sata nakon objave lajkalo gotovo šest tisuća pratitelja.

Zabavna Facebook stranica ''Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'' objavila je u četvrtak fotografiju domaćeg rada učenice trećeg razreda. 

Nije poznato kada je fotografija nastala, kao što nije poznato ni o kojoj je školi i predmetu riječ, no djevojčica je svojom domišljatošću nasmijala tisuće ljudi

Naime, u domaćoj zadaći bilo je postavljeno pitanje: "Kada bi iznenada dobio/dobila dvije tisuće kuna, što bi s njima učinio/učinila?"  Učenica je vrlo jasno odgovorila da bi kupila tri janjca

Fotografiju je u samo tri sata nakon objave lajkalo gotovo šest tisuća pratitelja

Komentara 2

KE
Kentucky
11:51 12.11.2020.

Normalno 3 janjca,a ne ko KGK 4 tone lososa.

KM
ko_munjara
12:35 12.11.2020.

Fali zarez, inače je rečenica gramatički i pravopisno u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije