Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnosna zabrinutost
Povratak na članak

Masovne provjere prije inauguracije: Zbog straha od napada iznutra pod istragom i osiguranje

Prijetnje Bidenovoj inauguraciji potaknuli su pristaše predsjednika Donalda Trumpa, ekstremno desne milicije, bjelački rasisti i druge radikalne skupine

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
12:08 18.01.2021.

Cjeli Wasington,je u bodljikavoj zici i okovano zeljezon. Gledam ovdje na TV u Moskvi.Nasa Tv malo prikaze da se nebi saznalo. Moze doc do nereda nedaj boze da se pomlate izmedu sebe.Nadam se da ce Biden,rapustit rezervat Indijanski u sopstvenoj zemlji..Drugo nitko nista ne pise ni Vecernji list evo tek sad Tportal HR novine objavili 29 mrtvi pacijenata od Pfizera u Norveskoj.Ja sam to pisa prije pet dana ovdje rekli na TV u Moskvi Prikazali tamo bolnice u Norveskoj strava.

VL
AD
adapajnic
16:16 18.01.2021.

Tesko da se desila revolucija ili pohod da se to nije planiralo u sjeni, a sad moraju malo dramatizirati jer osim naganjanja Trumpa trenutno nemaju drugi politici program

VL
Avatar dobry
dobry
14:28 18.01.2021.

"Tovarišć" Petković-bolje spriječiti nego liječiti. Jesi li ikada čuja za jednog "čiku" u Italiji, koji je listopada 1922. izveo pohod na demokratske institucije u glavnom gradu i srušio demokratski izabranu vlast, uspostavio diktaturu, a zemlju odveo u propast!? I vas će Vučić sahraniti na sličan način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.