Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Masovna tučnjava navijača u Bršadinu, sudjelovalo 30-ak osoba

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
29.04.2019.
u 16:46

Prema neslužbenim informacijama iz Bršadina, sukob su isprovocirali gostujući navijači koji su po završetku utakmice i nakon odlaska s igrališta napali dvojicu domaćih mještana

Poslije nedjeljne prvenstvene utakmice u 1. županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije između momčadi NK Bršadin i NK Slavonac iz Komletinaca došlo je do masovne tučnjave u kojoj je sudjelovalo 30-ak navijača dvaju klubova. Kako doznajemo, do tučnjave je došlo po završetku utakmice i 200-tinjak metara od igrališta u Bršadinu, selu nedaleko od Vukovara nastanjenom većinskim srpskim stanovništvom.

– Trenutačno možemo potvrditi da je došlo do tučnjave koja se dogodila u Bršadinu nakon završene utakmice. U tučnjavi su sudjelovali navijači dvaju klubova i za sada nemamo informacija o ozlijeđenim osobama. U tijeku je dalje kriminalističko istraživanje, rekao nam je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Prema neslužbenim informacijama iz Bršadina, sukob su isprovocirali gostujući navijači koji su po završetku utakmice i nakon odlaska s igrališta napali dvojicu domaćih mještana. U sukob su se uskoro uključili i ostali gosti, ali i domaći mještani. Domaći kažu kako su ih gosti cijelo vrijeme trajanja utakmice provocirali. U isto vrijeme navijači iz Komletinaca za sukob okrivljuju domaćine.

Ključne riječi

Komentara 20

JI
Ja i Ja
18:04 29.04.2019.

Naravno. Nekoliko gostujučih navijača je napalo srpsku nejać. U njihovom selu. Ničim izazvano. Pa te priče postaju več pomalo smiješne. Jadni i ugroženi srbi su vazda žrtve...

Avatar Mi sami
Mi sami
18:36 29.04.2019.

Bršadin je bio jedan od centara antihrvatskog pokreta početkom devedesetih.

Avatar Django
Django
18:10 29.04.2019.

Hm, kome li je za vjerovati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije