Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predan pritvorskom nadzorniku

Pokušaj pljačke u Slavonskom Brodu: Majci četvero djece prijetio je plastičnim pištoljem

Čitatelj 24 sata
18.02.2021.
u 09:55

Slučaj je privukao veliku pozornost javnosti jer se prodavačica, majka četvero djece, hrabro suprotstavila maskiranom razbojniku i prijetio, tražeći novac

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u srijedu, 17. veljače pronašli su i uhitili 22-godišnjaka nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela razbojništva.

Naime, policija sumnjiči 22-godišnjaka da je u utorak 16. veljače u 19.15 sati u Bukovlju počinio kazneno djelo razbojništva u trgovini, kojom prilikom je uz prijetnju od zaposlenice zatražio novac. Zatraženi novac od zaposlenice nije dobio, te je otišao iz trgovine u nepoznatom smjeru.

Prilikom obavljanja očevida, policijski službenici su pronašli sredstvo počinjenja kaznenog djela. Radi se o plastičnom pištolju. Policijski službenici su osumnjičenog 22-godišnjaka danas uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske te će potom biti predan Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Slučaj je privukao veliku pozornost javnosti jer se prodavačica, majka četvero djece, hrabro suprotstavila maskiranom razbojniku i prijetio, tražeći novac. Međutim, ona se na to samo podbočila lakrtom i odgovorila mu: Ne dam! Kad je vidio da neće dobiti novac, pljačkaš je otišao, a kasnije ga je ulovila policija. Cijeli događaj snimile su nadzorne kamere.

VIDEO Gordan Jandroković posjetio je Večernjakovu izložbu Hrvatska svijetu: "Treba što više ljudi vidjeti koliko su Hrvati utjecali na brojna otkrića i inovacije!"

Komentara 1

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:02 18.02.2021.

Ja znam da će gazda to cijeniti i nagraditi.E prodavačico i majko četvero djece.Bog ti dao pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije