Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNOST Muškarac napao “predsjednika Peščenice”

Maskirani napadač željeznom šipkom pretukao Željka Malnara

hrv-maki-txt.jpg
Foto: Davor Puklavec (24sata)
27.02.2007.
u 20:17

Željka Malnara je jučer oko 17 sati u peščeničkom kafiću Mika metalnom šipkom pretukao maskiran napadač, koji je poznatom avanturistu, putopiscu, predsjedniku 'Republike Peščenice’ i autoru kultne Noćne more nanio ozljede glave, ali i pošpricao njegovo društvo suzavcem. Nakon toga Hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu Merkur gdje su mu liječnici zašili dvije rane na glavi, te ga na njegovo inzistrianje pustili iz bolnice. Kako do samog Malnara nismo uspjeli doći, nemili događaj prepričala nam je njegova suradnica Vesna Kljajić koja je bila s njim u kafiću.

Napadač pobjegao
- Upravo sam mu pokazivala svoj novi mobitel kad je netko viknuo: “Malnare!” i onda se sve zadimilo od suzavca. Shvativši ipak što se događa, potrčala sam za napadačem koji je preko glave imao navučenu tzv. fantomku. No, pobjegao je. Kako je Malnaru curila krv, vratila sam se i počela zvati policiju i Hitnu. Kasnije su rekli da se isti taj čovjek dva sata prije toga motao oko zgrade cijelo vrijeme telefonirajući na mobitel. Budući da su na zgradu postavljene kamere, moguće je da je snimljen – u dahu je opisala V. Kljajić koja se i sama morala oporavljati od suzavca, ali i šoka. Dodala je da je Malnar do dolaska policije i Hitne bio u polusvjesnom stanju. Malnar je inače i član nadzornog odbora privatne detektivske tvrtke “Saboli” u vlasništvu šefa SOA-e Tomislava Karamarka.



Osuda Sanadera

- Napad je suviše profesionalno izveden da bi bilo riječi samo o nekom običnom čovjeku ili gnjevnom gledatelju. Vrlo brzo nakon napada javio nam se i premijer Sanader i ministar Kirin izrazivši zgražanje ovim događajem - dodala je V. Kljajić. Na očevidu u kafiću “Mika” sinoć su  bila čak tri policijska vozila. Iako u bolovima, Malnar se sinoć, prema riječima njegova producenta, u bolnici našalio na svoj račun. Kad su ga pitali što mu je bilo, Malnar je uzvratio: “Doktor mi je rekao da sam udaren u glavu, a ja sam to i sam već odavno znao.”  Producent Badovinac dodaje da Malnar nije bio voljan dati izjavu za tisak.
- Nakon što je pušten iz bolnice, otišao se odmoriti doma jer je dobio snažne udarce u glavu. Dok je vruće, sve je u redu, ali kad se počne hladiti, onda počne i boljeti - rekao je Badovinac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije