Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepad na benzinsku

Maskirani i naoružani zaprijetili pa odnijeli novac i cigarete

Benzinska pljačka očevid
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
07.04.2020.
u 10:37

Obračun je bio "dva na dva" - dvojica razbojnika na dvojicu zaposlenka

Iako se većina nas mora pridržavati nekih restriktivnih mjera, kojima nam je uglavnom ograničeno kretanje, takve restrikcije očito ne vrijede za kriminalce. A dvojica takvih orobila su, kako je priopćila PU zagrebačka, benzinsku pumpu u Ulici kneza Branimira.

Prepad se dogodio u ponedjeljak u 21.35, kada je naoružani i maskirani dvojac upao na pumpu. U rukama su imali vatreno oružje kojima su zaprijetili dvojici djelatnika u dobi od 37 i 20 godina. Tražili su novac, no osim novca uzeli su i cigarete. Potom su pobjegli i za njima se traga, a kolika je šteta za sada nije utvrđeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije