Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA A1

Maskiran prijetio pištoljem i opljačkao benzinsku postaju na odmaralištu Dobra

Ilustracija/policija/vlak
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
26.10.2019.
u 18:27

U razbojničkom prepadu sudjelovala dva muškarca

Jutros oko 8.15 sati maskirani razbojnik prijeteći pištoljem opljačkao je djelatnike benzinske postaje Tifon na autocesti A1 na odmorištu Dobra u smjeru Zagreba.

Kako navodi 24sata,  u razbojničkom prepadu sudjelovala dva muškarca te da su se do odmorišta dovezli automobilom, i to sporednim putem, kojim se inače koriste djelatnici iz okolice koji rade na odmorištu.

Razbojnik je ušao u prostor benzinske postaje u trenutku kad nitko nije bio prisutan, stavio je na pult torbu koju je donio i čekao da se pojavi radnik kojem je zaprijetio. Nakon što je isti dobio, stavio ga je u torbu i pobjegao. Navodno su pobjegli s 8000 kuna. 

Kako nam je rekla karlovačka policija, istraga je u tijeku. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
09:27 27.10.2019.

Benzinskoj postaji to ne znači ništa a njemu će pono pomoći.

SE
serđo12
07:16 27.10.2019.

Naći cete da u najbližoj kladionici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije