Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN RAZBOJNIK

Maskiran i naoružan ušao u pumpu, policajcu stavio nož pod vrat pa povikao: Dajte mi pare!

Pero Lovrovic/PIXSELL, ilustracija
15.09.2017.
u 16:56

Sumnjiči se za razbojstvo i prisilu prema policijskom službeniku, zbog čega mu je sudac istrage županijskog suda u  Rijeci odredio istražni zatvor.

S  navučenom kapom preko glave te maramom na licu, držeći kuhinjski nož u ruci, muškarac  (40)  13.  rujna  poslijepodne ušetao je u jednu benzinsku pumpu u Rijeci.  

Plan  mu je bio da je orobi, no odmah po ulasku u pumpu, primijetio je da je tamo i policajaca. Brzo mu je prišao, stavio mu nož pod
vrat te povikao: - Ubit ću te! Držeći nož pod policajčevim vratom, povikao je dvojici djelatnika: - Dajte mi pare!

Uzeo 10.000 kuna

No oni ga nisu poslušali već su se sklonili, a sumnja se da je 40-godišnjak potom  sam  iz  blagajne  uzeo  10.000  kuna.  Nakon  toga je htio izaći iz benzinske pumpe u čemu ga je pokušao spriječiti policajac kojem je do trenutak prije držao nož pod vratom. Počeli su se naguravati, a 40-godišnjak je ponovo zamahnuo nožem prema policajcu te je na kratko uspio pobjeći, prije no što je uhićen.

Sada se sumnjiči za razbojstvo i prisilu prema policijskom službeniku, zbog čega mu je sudac istrage županijskog suda u  Rijeci odredio istražni zatvor i to zbog opasnosti od bijega, zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 9

BR
brzzzy
17:30 15.09.2017.

Hrvatski policajci nose oružje koje u načelu ne smiju koristiti jer da ga je na daj bože rabio u navedenoj situaciji,pljačkaš bi ga tužio ili njegova obitelj te bi morao cijeli život plaćati istima odštetu. To je HR zakon...

AN
Antiflašist
17:07 15.09.2017.

Kojeg li sreckovica, u Americi bi nakon ovoga umro od 70-ak prostrijelnih rana.

PH
Petarstijena-HR
18:09 15.09.2017.

Hrvatska je puna kriminala i blagih kazni.Sudstvo i kazneni zakoni ne vrijede pišljiva boba...Dovedite nekoga iz vana da vam sredi pravosuđe, kao što je Rumunjska napravila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije