Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA ČETIRI RAZBOJSTVA

Maskiran i naoružan plastičnim pištoljem pljačkao kioske i kladionice

pljačka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
27.08.2020.
u 07:52

Puno bolji plijen imao je 5. kolovoza u 19.25 kada je orobio sportsku kladionicu  u Ulici V. Poljanice. I tada je bio maskiran i naoružan plastičnim pištoljem, a odnio je 8500 kuna

Mlađahni 22-godišnji razbojnik, naoružan maskom i plastičnim pištoljem sumnjiči se za četiri razbojstva koje je počinio od 29. veljače do 8. kolovoza. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je 29. veljače u 21.50 maskiran i naoružan plastičnim pištoljem došao do jednog kioska gdje je zaprijetio prodavačici tražeći novac. Odnio je 350 kuna. 

Plastičnim pištoljem prijetio je i 8. ožujka oko 20 sati u Ulici Dubrava kada  je odnio 1500 kuna. Puno bolji plijen imao je 5. kolovoza u 19.25 kada je orobio sportsku kladionicu  u Ulici V. Poljanice. I tada je bio maskiran i naoružan plastičnim pištoljem, a odnio je 8500 kuna. Tri dana kasnije na isti je način orobio kladionicu u Čulinečkoj iz koje je u 20.20  odnio 28.000 kuna. No ovaj put nije daleko stigao jer je oko 22 sata uhićen na području Dubeca te je priveden  i kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije