Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tramvaj udario trudnicu

Marokanka nije pogledala lijevo i desno, udarac se nije mogao izbjeći

zet trudnica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
19.06.2014.
u 21:40

Trudnica koju je u srijedu udario tramvaj izvan je životne opasnosti, baš kao i dijete, a oporavlja se u KBC-u “Sestre milosrdnice”

– Imao sam sekundu da reagiram, odmah sam počeo kočiti i dao zvučni signal, ali tramvaj se nije zaustavio, a ona se nije pomaknula, nije tu bilo ništa što bi itko uspio učiniti da u takvoj situaciji spriječi nesreću – govori iskusni vozač tramvaja koji je u srijedu u 11.20 sati, dok je bio u službi, u Tratinskoj ulici naletio na 39-godišnju M. S., državljanku Maroka, koja je u sedmom mjesecu trudnoće.

– Po onome što sam čuo od očevidaca, žena je prije nego što se nesreća dogodila bila u ginekološkoj ordinaciji, nakon čega je ušla u kafić kako bi nešto pitala. Nakon toga je zakoračila da prijeđe cestu i prugu, ali nije pogledala ni lijevo ni desno, doslovno je podletjela pod tramvaj – prepričava vozač, koji u 16 godina otkako je vozač u ZET-u, nije skrivio nijednu prometnu nesreću. Unesrećenoj ženi odmah su upomoć priskočili ljudi iz obližnjeg kafića, dok su drugi u šoku promatrali kako krvave glave u bolovima leži na cesti i zapomaže. Hitna je došla nakon nekoliko minuta, nakon čega su je prebacili u KBC “Sestre milosrdnice”.

– Zvao sam u bolnicu isti dan da vidim kakvo joj je stanje. Rekli su mi da su i ona i dijete u redu, njoj je tek malo teže stradala slezena, a ostale ozljede su lakše naravi – kaže vozač te poručuje da će idućih dana, kada se situacija malo smiri, svakako otići u bolnicu posjetiti je.

>>Zagreb: Tramvaj udario trudnicu u 7. mjesecu trudnoće

Ključne riječi

Komentara 9

PI
Pijanec
00:54 20.06.2014.

Ima toga svaki dan!! A najgora su djeca kad izletavaju kao muhe bez glave. Cudim se da nema i vise takvih nesreca.

MK
MKGRA
23:41 19.06.2014.

Većina pješaka nikada ne gleda kada prelazi cestu ni desno ni ljevo

Avatar El Indio
El Indio
07:45 20.06.2014.

Neki stvarno ko kokos bez glave prelaze i cestu i kad mu svirnes onda se jos i buni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije