Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA STOŽERA

VIDEO Markotić, Capak i Božinović cijepili su se pred kamerama, Beroš će kad ostane bez imuniteta

Članovi Stožera cijepili se pred kamerama
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/11
05.01.2021.
u 11:45

Svi mi koji smo tri do šest mjeseci od bolesti, mislim da se ne bismo trebali cijepiti nego onda kad stečeni imunitet istekne. Cijepit ću se kad struka kaže, kazao je ministar zdravstva

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite pred kamerama su se cijepili ravnateljica Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ Alemka Markotić, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, dok je ministar Vili Beroš kazao kako se neće za sada cijepiti. 

"Bio sam u nedoumici što napraviti jer sam prebolio COVID-19. Moj stav je sljedeći, apsolutno sam za cijepljenje. U ovom trenutku imam stečeni imunitet. Mislim da to nije etički, pa javno obećavam da ću se cijepiti kad moj imunitet prođe u  iduća tri mjeseca. Moram spomenuti da nisam jedini koji je prebolio bolest. Svi mi koji smo tri do šest mjeseci od bolesti, mislim da se ne bismo trebali cijepiti nego kad stečeni imunitet istekne. Cijepit ću se kad struka kaže", rekao je ministar. Potom su članovi Stožera pozvali epidemiologe da ih cijepe. 

VIDEO: Markotić, Capak i Božinović cijepili su se protiv koronavirusa pred kamerama. Beroš: "Cijepit ću se kad ostanem bez imuniteta."

Ministar Beroš kazao je kako cijepljenje može promijeniti tijek ove pandemije te zahvalio svima. 

Komentara 54

LO
LoveCroatia
12:03 05.01.2021.

Vili kaze "Cijepit cu se kad struka kaze." Zanimljivo, do sada se hvalio kako je on ta struka. Brzo se sve mijenja.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
12:00 05.01.2021.

Beroš zna kada će ostati bez imuniteta? molim vas lijepo, vidite koja je ovo lakrdija sve skupa, mrš!

CR
credo
12:18 05.01.2021.

Koja je ovo predstava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije