Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavljen Dan pobjede
Povratak na članak

Marko Jelić o braniteljima: Proslava se formalizirala. Dosta utječu i razmirice koje imamo

U Oluji su hrvatske snage u 84 sata oslobodile 11.000 četvornih kilometara okupiranog područja u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu, odnosno petinu okupiranog teritorija

Komentari 2

KI
kipper
23:40 05.08.2022.

Hdz je neutralizirao proslavu. Oduzeli su je narodu i uzdigli se iznad,jee se boje vlastitog naroda. Ovo je pokazatelj.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:42 06.08.2022.

Vlada nam je ukrala trg.Neka 1.ostanu na tvrđavi ili 2. idu odmah na stadion ili 3. neka svoju proslavu organiziraju u Zagrebu.Došao sam oko 7:30,u nadi da ću kao nekad od 8 sati biti blizu Suhopoljskih tamburaša na trgu,međutim pristup trgu nije dozvoljen,dok političari ne odu na stadion.Osjećao sam se kao da sam u konc. logoru.Narode vratimo trg nama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.