Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden u Savskoj

Marko Grahovac: Došla su trojica iz ravnateljstva policije i ispričali mi se

prosvjednik Savska branitelji
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
20.02.2015.
u 23:09

Marko Grahovac (30) iz Velike Gorice jučer je priveden kada je prosvjedovao nasuprot šatora u kojem prosvjeduju branitelji u Savskoj

Marko Grahovac (30) iz Velike Gorice koji je jučer priveden kada je prosvjedovao nasuprot šatora u kojem prosvjeduju branitelji u Savskoj ulici u Zagrebu rekao je da su mu se policajci ispričali, javlja 24 sata.

- Došla su trojica iz ravnateljstva policije. Popili su kavu i ispričali mi se - rekao je Marko za 24 sata.

Kazao je da je htio privući pozornost Kolinde Grabar Kitarović. - Pokazati da postoji i jedna druga Hrvatska, mladi koji nemaju posao. Ja nisam gladan. Moji otac i majka mukotrpno su radili. Niti jedna moja parola nije bila usmjerena protiv branitelja - dodao je Marko, koji već duže vrijeme ne uspijeva pronaći posao. 

Marko je govorio, kaže, u ime svih mladih. Kazao je da nisu priveli nikoga od onih koji su ga vrijeđali nego njega. 

Zašto nisu priveli onoga koji me prozvao da mi je Milanović dao 200 eura da dođem tamo? To je kleveta, rekao je Marko za 24 sata.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić zbog svega je pokrenuo unutarnju kontrolu.

>> Priveden antiprosvjednik iz Savske. Ostojić: Nema podizanja kaznene prijave

Komentara 98

JZ
joe-zg
23:19 20.02.2015.

banda crvena polako šalje svoje plaćenike. zašto nije otišao pred ured slučajne vlade i slučajnog premijera i tamo prosvjedovao.to bi bila ispravna adresa.

FR
Franciskoo
00:57 21.02.2015.

Marko Grahovac je trebao prosvjedovati na Markovom ili Iblerovom trgu, SDP-ovci su odgovorni za zaposlenost, a u njihovom mandatu je izgubljeno 100.000 radnih mjesta (2011. je bilo zaposleno 1.398.000, u siječnju 2015. je bilo zaposleno 1.298.000 ljudi. Evo, na ovom portalu čitam da je u pola godine Hrvatsku napustilo 21.000 ljudi. To su rezultati kukuriku koalicije u zadnje tri godine.

DA
Djeca_Arbata
00:37 21.02.2015.

Pa i ja sam bez posla...a imam dva fakulteta...i preko godinu dana borbenog djelovanja...za ovog plaćenika provokatora mogu mu samo kazati da se srami...sram te može biti...pišao si u pelenama i cuclao dudu dok su se ovi ljudi borili za tebe i sada si došao provocirati...srami se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije