Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu se radi

Bezazlenim selfijem uznemirila mnoge: je li i vas zbunila?

Twitter
Foto: Twitter
03.03.2018.
u 12:45

Tviterašica Marisol snimila se u ogledalu i istaknula kako je iskombinirala okomite i vodoravne pruge, no mnogima za oko nije zapeo taj modni detalj, već nešto drugo

Jedan običan selfie djevojke na Twitteru zbunio je i uznemirio mnoge.

Tviterašica Marisol snimila se u ogledalu i istaknula kako je iskombinirala okomite i vodoravne pruge, no mnogima za oko nije zapeo taj modni detalj, već njezine noge.

Naime, nekima se učinilo da je bijela pruga na njezinim hlačama zapravo razmak između njezinih nogu, koje bi onda izgledale iznimno tanko.

- Jesam li to samo ja, ili je itko drugi isprva pomislio da su to obje njezine noge? - upitao se jedan tviteraš, na što su mnogi odgovorili da je fotka i njih zavarala.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Twitter
1/30
Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
13:45 03.03.2018.

Bože, prosvijetli pamet svim onima koji su se s pameću pozdravili.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:16 03.03.2018.

jooj umirem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije