Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA
Povratak na članak

Mario Monti sastavio talijansku vladu bez ijednog političara

U vladi Marija Montija 11 je ministara s portfeljem, među kojima su i tri žene, ali nijedan političar

Komentari 5

CH
chemica
16:06 16.11.2011.

Političari se sami maknu s vlasti, ali tek kada naprave potop. Hrvatska Vlada bez Milanovića, Jace, Čobankovića ili Čačića...Kataklizma! Opaka boleština je potamanila političare pa su državom napokon počeli vladati sposobni i stručni ljudi. Talijanima se ostvario taj san. Nekako sumnjam da će u njemu uživati.

VL
Avatar DucMan
DucMan
18:58 16.11.2011.

Mario Monti sastavio talijansku vladu bez ijednog političara ------------------------------------------------------------------------------------- Bravo! Ministarske resore trebaju voditi stručnjaci, a ne političari.

VL
SI
sinaj
19:42 16.11.2011.

Zanimljivo je kako je malo tko od novinara izvještavajući o ovoj temi predvidio jednu jako važnu stvar. Ovo je pad demokracije. Miču se ljudi izabrani na demokratskim izborima (s pravom), a postavljaju \'\'stručnjaci\'\' bez ikakve suglasnosti naroda.

VL
K1
k1milica
20:34 16.11.2011.

tomasevic ciji komentari uvijek pokazuju diplomatsku istinu ovoga puta niste napravili domacu zadacu. vlada bez politicara.gotovo smijesno . hano solo cambiato tutto per non cambiare niente. vlada velikih mocnika od passarelle (banca intesa nas pbz oni sto ih je doveoo MMF i sto hoce dovesti MMF, bivsa banco ambrosiano(vatikan ior ) no nema smisla pisati detalje....

VL
ZV
zveket
21:21 16.11.2011.

bankari ce izvuc italiju iz krize koja smijurija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.