Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački Županijski sud
Povratak na članak

Prihvaćena jamčevina za Marija Mamića, o Zdravku odluka u petak

Mamić je sa sinom, Krotom i Stipančićem navodno dogovarao zaključivanje fiktivnih sporazuma i ugovora između Dinama i tvrtki iz Švicarske, Velike Britanije i Hong Konga o preuzimanju nepostojećih dugovanja GNK Dinamo prema igračima...

Komentari 4

MO
mobitel20
15:34 10.12.2015.

Kako molim ?! Ministarstvo Soroseve istine kaze drugacije ! Tko se drzi zakona ko pijan plota ?! Ni u tramvaj s njima !!! Samo s Frljicem i Pusicem, ako im ledja cuva Krunislav Olujic.

VL
Avatar kvaternik
kvaternik
16:06 10.12.2015.

....na kraju bude kao sa "slinom" Eduardom....kad je trebalo uzimati šutilo se i uzimalo,a kad treba Maminju vratiti priziva se Uskok,poskok ,nezrelost,neznanje jezika ,teški životni uvjeti...itd....lovom nakecani igrači..na kraju će i uskok i poskok platiti Maminju..

VL
RI
rikavac
17:09 10.12.2015.

kakve nekretnine ,kakvi bakraci!? Samo gotovina dolazi u obzir koje nekretnine. Jamcevina 14 miliona za sta? Ako su Eduardu mogli blokirat nekretnine i racune zasto Mamicu nemogu? Blokiraj sve moguce racune,firme automobile kuce sve sto posjeduje on sin ,brat,mama tata pa nek se brani sa slobode. Ako ga oslobode odblokiraj ako mu se dokaze krivnja naplacuj od blokada i to je to. Njegove racune ne blokiras i ne uzimas nekretnine a sud uzima druge ponudjene nekretnine. Smijesno.

VL
MA
maliMalecki
15:42 10.12.2015.

A šonjo šonjasti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.