Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.06.2015. u 12:00

Strah se nadvio nad Hrvatskom od “ukazanja” nacističkog simbola na splitskom Poljudu

Zar je herbicid na Poljudu uistinu tako strašan? Kažu, teroristički akt, atentat na travi, ludost, osramoćena je čitava Hrvatska... Politička elita traži kažnjavanje odgovornih za herbicid u Splitu. Ovaj put Davor Šuker i HNS održali su izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj su preko svojih usta prevalili čak i “spremni smo za podnošenje ostavke”, dakako, uz neizostavni nastavak “ako bi to nešto promijenilo”.

Strah se nadvio nad Hrvatskom od “ukazanja” nacističkog simbola na splitskom Poljudu. Očito su svi, osim ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, pod dojmom inteligentne podmuklosti koja tom činu daje teroristički karakter. Nije to kao kad je čitav stadion usklađen s hrvatskim nogometnim reprezentativcem skandirao “za dom spremni” ili kad razdragana publika opijena događanjima na sportskom terenu razdragano viče: “Ubij, ubij Srbina!” Tada su svi sve odmah mogli vidjeti i svima je potpuno bilo jasno o čemu je riječ pa je i Davor Šuker tada ustaški poziv neupućenog nogometnog reprezentativca mogao odmah nazvati pravim imenom – “neprimjerenom gestom”.

Ali ovo. Ovo se dogodilo na praznom stadionu, nije bilo vidljivo, već se iznenada pojavilo, dakle nije se moglo spriječiti i zbog toga je svima sada jasno da bi kazna Uefe mogla biti puno stroža nego kad je hrvatski reprezentativac poticao na zborno skandiranje ustaškog pozdrava. K tomu, što je najgore, još se nitko nije javio da preuzme odgovornost za neprimjerenu uporabu herbicida najvjerojatnije protiv HNS-a. Počinitelja treba tražiti među onima koji imaju iskustva u borbi s korovom. Upućeni kažu da je “Boom effect” jedno od herbicidnih sredstava čije se djelovanje može tempirati.

>> Svastiku su namjeravali staviti na centru, ali nešto je počinitelje omelo

>> Ranko Ostojić: HNS je podružnica sa 3/4 članova HDZ-a

Komentara 41

AN
ANM
12:28 14.06.2015.

Šta niko nije preuzeo odgovornost??? Stadion je bio pod nadzorom policije! To su napravili Ostojičevi ljudi ili su nekom drugom omogućili! Pa zar nije Baldasar nedolaskom pokazao da je znao šta će se dogoditi!

Avatar comparator
comparator
12:26 14.06.2015.

Protiv sam skandiranja Ubij ubij srbina kao i za Dom spremni kao i protiv svastike no sve je ovo dignutu na desetu potenciju samo da se ubije hrvate. Možda bi Ranku više pasalo Ubij ubij hrvata ? Moja poruka komunistimama je ; Uši i buhe ,stjenice ,krpelji i trakavice vam nisu dorasle. Vi ste napast ,svrab i hijene. Dosadni ste i plitki a li molim Boga za neka vam podari bar toliko pameti da shvatite vašu odurnu narav. Pustite nas živjeti u Hrvatskoj jer i za vas ovako ljigave ima mjesta pa čak i toliko da vas na široko zaobiđemo.

DU
Deleted user
13:12 14.06.2015.

Ovo je koordinirana akcija protuhrvatskih elemenata koje prvenstveno treba tražiti na Iblerovu trgu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije