Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OVO OČEKIVAO

Vlasnik poznate pizzerije oprostio se od Hrvatske: Odlazim, ovaj put zauvijek, sad plači...

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
19.08.2018.
u 12:27

Svoje nezadovoljstvo sustavom podijelio je još prije tri mjeseca gdje je na primjeru situacije koja mu se dogodila prikazao kako se mali obrtnik može naći na udaru prevaranata

Još jedan odlazak iz Hrvatske. Ovaj put nije riječ o siromašnoj obitelji ili o mladim ljudima koji ne vide perspektivu u Hrvatskoj već je svoj odlazak najavio uspješni poduzetnik i vlasnik jedne od najboljih pizzerija u Hrvatskoj  O'Hare - Marin Valjak. 

 

Svoje nezadovoljstvo sustavom podijelio je još prije tri mjeseca u objavi na svom Facebook profilu gdje je na primjeru situacije koja mu se dogodila prikazao kako se mali obrtnik može naći na udaru prevaranata nakon čijih će 'akcija' najvjerojatnije sam ispaštati i najavio je već tada da ukoliko stvarno ispadne kriv stavlja ključ u bravu.

Nažalost, njegovo 'proročanstvo' se ostvarilo te je prije jedan sat obavijestio svoje prijatelje na Facebook-u da zauvijek odlazi iz Hrvatske i seli se u Prag. Objavu započinje stihovima poznate pjesme Bijelog Dugmeta: 

"Draga Hrvatsko,

Odlazim, odlazim
Ostavljam te, ali ne kao prije
Ovaj put zauvijek, sad plači..."

>> Pogledajte video - Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

 

Komentara 311

AO
ante.oreskovic75
12:53 19.08.2018.

Plačem i plakat ću dok ne ode i večernji

Avatar kenj@c
kenj@c
12:47 19.08.2018.

Šta je jedan pohlepni poduzetnik vrijedniji od nekog siromašnog ili mladog hrvata. Ta spomenuta pizzerija je jedna od skupljih u ZG i ništa posebno. Odi i ne vraćaj se i ponesi svoje istomišljenike

VA
vapor
12:51 19.08.2018.

Zašto na portalima moram čitati baš o svakom pojedincu koji napušta Hrvatsku za nekom uspješnijom karijerom, poslom ili već nečim?! Neka mu je sretan put iako nikad nisam čuo za tog pizza-majstora ali dajte malo, ne tupite svaki dan isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije