Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na intervnju u Večernjem

Marijana Puljak: U svibnju završava Kerumova era, Splićanima je dosta njegovih laži i prevara

Marijana Puljak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
17.01.2021.
u 14:45

Cijela politička i poduzetnička biografija Željka Keruma ide u prilog njegovoj potrebi da, bez ikakvih valjanih argumenata, proziva sve osobe koje, na njegovu žalost, ne pate od amnezije i neće prestati ukazivati na korupciju, klijentelizam i političku trgovinu kojima je upropastio ovaj grad, kao što je upropastio i svoje tvrtke, zaposlenike i tvrtke svojih dobavljača

Na intervju Željka Keruma koji je izašao u Nedjeljnom Večernjem, među mnogima je reagirala i Marijana Puljak. Njezin status prenosimo u cijelosti. 

Kerumova era je najveća elementarna nepogoda u povijesti Splita. Sada se sprema na novi pohod na grad pa je krenuo s hvaljenjem HDZ-a i SDP-a koji su ga prošla tri mandata održali u vlasti, a gađenjem svih drugih pa i mene osobno.

No, nije važno što govori, nego tko govori pa bi prvo trebali definirati o kojem Željku Kerumu govorimo. O "poduzetniku" koji je malverzacijama tvrtke odveo u stečaj, čije su tvrtke ostale dužne više od 2 milijarde kuna i upropastile stotine drugih malih tvrtki, o bivšem gradonačelniku koji je za vrijeme svog mandata kažnjen zbog namještanja poslova oko vrtića svom prijatelju ili bivšem saborskom zastupniku koji se u Saboru pojavio doslovno dva puta, na polaganje prisege je i zakasnio jer je kockao do ujutro u kasinu, a Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa ga je kaznilo jer nakon prestanka mandata nije predao imovinsku karticu?

KRAJ ELEMENTARNE NEPOGODE Kerumova era je najveća elementarna nepogoda u povijesti Splita. Sada se sprema na novi pohod...

Objavljuje Marijana PuljakNedjelja, 17. siječnja 2021.

Cijela politička i poduzetnička biografija Željka Keruma ide u prilog njegovoj potrebi da, bez ikakvih valjanih argumenata, proziva sve osobe koje, na njegovu žalost, ne pate od amnezije i neće prestati ukazivati na korupciju, klijentelizam i političku trgovinu kojima je upropastio ovaj grad, kao što je upropastio i svoje tvrtke, zaposlenike i tvrtke svojih dobavljača.

Sigurna sam da će na sljedećim izborima u svibnju završiti Kerumova era jer je građanima Splita dosta više njegovih laži, prevara i obmana.

Ključne riječi

Komentara 12

NE
Neo001
15:04 17.01.2021.

Splićani samo čekaju ovu tuku, koja misli da bi Splićani još jednom mogli sisati veslo.

PA
pale007
15:29 17.01.2021.

Eh da, a vama nakon fuzije sa strankom Dalajle Orešković slijedi prosperitet i blagostanje. Kako vam se sad uopće zove stranka i treba li pamtiti naziv ili će Dalija za koji mjesec opet promjeniti naziv, a po čemu će očito jedino i biti zapamćena,...

VA
varto
15:03 17.01.2021.

Ova Pinokio misli da je bitna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije