Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Marijana Petir sudjelovat će na molitvenom doručku u Washingtonu

Marijana Petir
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
30.01.2017.
u 13:10

Temeljem preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca

Eurozastupnica Marijana Petir u posjetu je Sjedinjenim Američkim Državama gdje će 2. veljače sudjelovati na 65. Nacionalnom molitvenom doručku koji uz američkog predsjednika Donalda Trumpa i članove Senata te Kongresa okuplja sudionike iz 140 zemalja svijeta.

Petir će se tijekom posjeta susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednosti, kao i s predstavnicima brojnih organizacija i institucija civilnoga društva.

Također će se susresti i s hrvatskom zajednicom u Washingtonu. Zastupnica Petir na Nacionalnom molitvenom doručku sudjeluje drugi put, a od početka svoga djelovanja u Europskom parlamentu uključena je i u organizaciju Europskog molitvenog doručka koji se održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Temeljem preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca koji će sudjelovati i u posebnom programu za mlade političare u Washingtonu.

>> Željko Reiner u Saboru organizirao molitveni doručak

Komentara 16

Avatar plejer_as
plejer_as
15:17 30.01.2017.

pečena slanina i jaja.. jaja s kobasicom....ko šta oće

DU
Deleted user
15:04 30.01.2017.

Hrvatice u pohod Americi. Jel se tamo nešto daje...

BU
Bulaba
20:41 30.01.2017.

Sad će Pajser Beljak srediti da pozovu i njega, i to da čuva parkiralište ispred Bijele kuće. Bit će kazića....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije