Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaš glas
Povratak na članak

Marijan Kavran: Većina naših gradova mogla bi se grijati na drva i pelete

Peleti su jeftiniji i od loživa ulja i od plina, ali mi izvozimo 95% proizvodnje

Komentari 3

CR
crnaguja1950
08:34 05.12.2014.

lijepo napisano....pravi prodajni članak no stiček nije rekao koliko recimo košta nova peć na pelete(ne ispod 9k),isto toliko košta i prerada postojeće peći da može gutat i pelete,pa recimo ne kaže da za grijanje na pelete treba imati odličnu izolaciju jer jedino tada je to isplativo,znači novi prozori,izolirani krov,stiropor fasada pod obavezno.....i tak,još par sitnica.ako to maknemo,da ,grijanje na pelete je isplativo.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:45 05.12.2014.

Marijan Kavran: Većina naših gradova mogla bi se grijati na drva i pelete a večina balkanskih domoljubnih građana mogla bi se mentalno učvrstivati i kvalitetno prehranjivati na Thompsonovim koncertima sa Gavrilovič paštetom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.