Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje blaževiću

Marić: Rekao mi je da zna napraviti bombu

Vojislav Blažević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
21.02.2014.
u 20:57

Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu

Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu. Prije odlaska u Njemačku radio je u tvrtki “Cro expres” koja se bavi iznajmljivanjem vozila.

– Jednom sam vozio Blaževića i pitao ga otkud mu bijele naočale. Rekao je da ima ekipu koju je upoznao u Jugoslaviji, a koja “šanira” po šoping-centrima pa robu prodaje i da je naočale kupio od njih. Rekao mi je i da ih je upoznao u Švicarskoj gdje su ga naučili otvarati sefove, a spomenuo je i da on zna napraviti bombu – tvrdi Marić. Obrana je prigovorila istinitosti iskaza. Blažević je tražio suočenje s Marićem i rekao da je to laž.

>> Suđenje Blaževiću: Svjedok iz Hamburga kažnjen sa 5000 kuna

Komentara 1

DU
Deleted user
22:38 23.02.2014.

Ima li neki razlog da to suđenje ide tako ubrzanim temopom? Usporite malo, pregorit će vam svijećice od brzine! Svakih par mjeseci jedno saslušanje da bi dokazali zna li tip ili ne složiti bombu, dapače, je li to znao pred dvadeset godina, a to dokazuje uglavnom - ništa. Može on znati ili ne znati složiti bombu, a mogao je u međuvremenu naučiti ili zaboraviti slagati bombe, postoje indicije da ju je postavio a složiti ju je mogao on ili bilo tko drugi. Budući da se ne buni ni on ni advokat, na gubljenje vremena na dokazivanje nevažnih stvari, kao da to svima paše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije