Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši premijer

'Marić je primjer balkanskog džeparenja. Takvima treba reći: Marš van'

Zoran Milanović
Nel Pavletić/Pixsell
29.04.2017.
u 13:24

- Slučaj ministra financija još je jedan primjer egzemplarnog balkanskog džeparenja, zloporabe javnog povjerenja i samoposluživanja javnim novcem, rekao je Milanović

U intervju za Novi list,  bivši premijer Zoran Milanović komentirao je krizu vlasti. 

- Cijela država trpi teret zbog grčevite obrane jednog ministra koji je davno trebao biti potjeran iz Vlade. Ne govorim to zato što sam u usporedivim, ali blažim slučajevima kao premijer postupao kako se moralo, niti zato što se HDZ i dalje mjeri jednim, a SDP drugim kriterijima, nego prije svega zato što je ovo loše za Hrvatsku i javnu kulturu. Takvim bi tipovima trebalo jasno reći: Marš van! Onima, pak, koji ih štite trebalo bi pokazati žuti karton kao opomenu pred isključenje.

Slučaj ministra financija još je jedan primjer egzemplarnog balkanskog džeparenja, zloporabe javnog povjerenja i samoposluživanja javnim novcem, rekao je Milanović i dodao kako je, konkretno, ministar svojedobno dobio povlašteni kredit u HPB-u i to je za njegov trenutačni izgon iz Vlade.

Podsjetimo, Milanović je, u četvrtak govorio na komemoraciji povodom desete godišnjice smrti Ivice Račana. Bio je to njegov prvi javni istup nakon što je prije dva mjeseca zamrznuo svoj saborski mandat. 

Komentara 8

KA
kajinx
15:59 29.04.2017.

Milanoviću, da li je brat vratio sve kredite?

DU
Deleted user
15:50 29.04.2017.

Lijepo da nas je podsjetio s ovom kafanskom izjavom zasto je hrvatski narod njemu rekao "mars van".

AR
aristip
15:57 29.04.2017.

A zašto ti to Milanoviću, dok si bio premijer, nisi rekao svom ministru Vrdoljaku !? Kako god okrenuo Marić sigurno nije gori od Vrdoljaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije