Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička valuta
Povratak na članak

Marić: Građani neće imati trošak u zamjeni kunskih kredita onima u eurima

Marić je rekao kako će pet mjeseci prije uvođenja eura, a nakon što bude poznat tečaj konverzije za koji se očekuje da bi mogao biti oko onoga utvrđena paritetom, biti uvedena obveza iskazivanja dualnih cijena.

Komentari 2

ED
edgar2
20:51 13.07.2020.

Nešto će se trebati učiniti s cijenama, da nam se ne dogodi kao u Njemačkoj kada su građani primijetili veliki rast cijena za robe i usluge koje najčešće kupuju, dok im je promaklo da vide pad cijena roba i usluga koje ne kupuju tako često. To je dovelo do jaza između službene i percipirane inflacije i lošeg osjećaja potrošača iako to nije bila ničija namjera...!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.