Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financije pod kontrolom
Povratak na članak

Marić: Božićnice su već planirane. Povišice nemamo pokrivene, ali naći ćemo način

Kad gledamo osobnu potrošnju u prosincu, ono što najviše puni državni proračun je zapravo potrošnja u trgovini na malo, koja je otvorena, rekao je Marić govoreći o utjecu novih mjera na proračun

Komentari 15

DU
Deleted user
08:02 01.12.2020.

Koja je to razlika mentaliteta ekipe koja radi u državnim poduzećima i kod privatnika, ja sam recimo spreman se odreći Božićnice i uskrsnice ako će to barem malo pomoći poduzeću, ako treba neka mi i smanje plaću, dok ekipa na državnoj sisi propinje se na zadnje noge ako im i kunu skinu sa plaće, uguženi su u sindikate,!

VL
ST
stefj
06:23 01.12.2020.

To je tako kod nas, za javne strukture uvijek ima, razbacuje se šakom i kapom, nije bitno koliko generacija ćemo zadužiti, dok za privredu i investicije nema... Dosadašnje zaduženje, ovi ogromni porezi, gospodarstvo zadnje u EU, sve je to posljedica udovoljavanja javnim strukturama pod svaku cijenu. Sav ovaj egzodus posljedica je toga, isto kao što smo i za investitore otok gubavaca... No mora se priznati da niti jedna vlada ne odustaje od te politike, a ona se iz godine u godinu pokazuje totalno promašenom, ne znam s kime ćemo se uspoređivati kada nas i Bugarska prestigne. I cijelo vrijeme svi političari tupe da kod nas reforme tipa Irske nisu moguće... Idemo dalje, sve po starom, uhljebistan...

VL
DU
Deleted user
08:08 01.12.2020.

Ma samo naprijed! Ako se nema, zadužiti će se. Koga briga za išta. Tamo gore, u paralelnom svemiru.

VL
Avatar anarchist99
anarchist99
06:27 01.12.2020.

Znam ja način kako osigurati povišice. Saborskim zastupnicima i pratećoj bagri uzeti 90% posto plaće jer kolko su bili na sjednicama i napravili koristi i ovih 10% ima je previše. Ministrima ne isplatiti onaj bonus koji se isplaćuje krajem svake godine.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:06 01.12.2020.

Ukinite financiranje pupovca i stanimirovića pa će biti novaca.

VL
RZ
Rocky.Zg
08:25 01.12.2020.

Još jedan grobar Hrvatske. I ova , i prošla, i ona Milanovićeva vlada sve rade obrnuto od onoga što rade uspješne zemlje zemlje kao npr Irska.

VL
JA
Jania
13:29 01.12.2020.

Nije mi jasno. Zar dogovorene povišice nisu bile vezane uz rast BDP-a? Sad BDP pada pa bi bilo logično da za isti postotak padnu i plaće. Veliki ustupak bi bio da ostanu na istoj razini.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:15 01.12.2020.

Ovaj laze vise i od samo premijera.....

VL
SJ
Sve je uzalud
05:25 01.12.2020.

....šta štamparija u Briselu radi..sve za slavu zatvora...koliko to love ima Marić ...do jučer nije nas imao pas zašto ugristi.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.