Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ žestoko po SDP-u

Marasović: Milanović ne može voditi sam sebe, a kamoli državu!

Dujomir Marasović, šef splitskog HDZ-a
Arhiva VL
03.06.2011.
u 13:00

Splitski ogranak HDZ-a smatra da je Milanoviću presudan izgled, a Mesića prozivaju da je glasnogovornik Kukuriku koalicije

- Pozivam hrvatski narod na uzbunu, da odbaci retrogradne crne ideje. Neki drugovi su prije godinu dana govorili da će se Hrvatska zacrvenjeti. Hoće, od stida zbog ponašanja Milanovića i njegovih kompanjona. Jedan ide igrati tenis, druga na turistička putovanja, a treći ide brati šparoge po Istri. To je organizirano. Hrvatska se uoči dolaska Svetog Oca crveni od stida. To pokazuje da Milanović ne može voditi ni kućni savjet ni mjesnu zajednicu. Milanović ne može voditi sam sebe, a kamoli državu - kazao je Dujomir Marasović, šef splitskog HDZ-a, na konferenciji čelnika dalmatinskog HDZ-a.

Osuđujući jučerašnji istup esdepeovaca Nevena Mimice i Marina Jurjevića, Ante Sanader, splitsko-dalmatinski župan i predsjednik Povjerenstva ŽO HDZ-a, izjavio je da, dok se Hrvatska veseli dolasku pape, SDP mora obraniti tužni istup svog predsjednika Milanovića i cijele Kukuriku koalicije.

- Milanoviću je ogledalce očito glavni rekvizit, njemu je presudan izgled - istaknuo je Ante Sanader.

Poručio je Marinu Jurjeviću da nađe zajedničke teme koje su važne za život Splitsko-dalmatinske županije, da se ne bavi bajkama i ogledalcima. A o izborima će odlučiti saborska većina.

- Mesić proziva i kaže da je Hrvatska biskupska konferencija svinjarija. Očito je on glasnogovornik Kukuriku koalicije. Ovaj show koji rade je omalovažavanje posjeta Svetog Oca i zasjenjivanje bitnih tema, pogotovo kad smo na korak do ulaska u EU - smatra Ante Sanader.

Saborski zastupnik HDZ-a Živko Nenadić drži da bi bilo bolje da je Neven Mimica predsjednik saborskog "odbora za europske dezintegracije". Tvrdi da esdepeovci razbijaju zajedništvo oko ulaska u EU.

- Demagogija Kukuriku koalicije neće proći, za ove im izbore neće pomoći ni oslonci u nekim medijima - kazao je Nenadić.

Ivan Škaričić, također saborski zastupnik HDZ-a, žalostan je što SDP opstruira donošenje zakona vezanih uz zatvaranje pregovora s EU. Ponašanje esdepeovaca, po njegovu mišljenju, suprotno je interesima hrvatskog naroda.

Komentara 13

TV
tvrtko3
15:32 03.06.2011.

Neka raste sve što treba rasti, na putu do puta......., the day after yasterday......govore o velikim državničkim potencijalima nje kao šefice vlade.I stvarno bi bila velika šteta da tako kvalitetna osoba izgubi uzbore

OB
-obrisani-
15:44 03.06.2011.

bilo kuda HDZ krade svuda...o čemu frflja ovaj marasović ...tko je on iz kojeg crtića je pobjegao?

OB
-obrisani-
15:18 03.06.2011.

Nema veze. Može Opačika ( 7 kna na Briunima) i Ingrid Antičević i jos Marinović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije