Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaiskrilo između zastupnika

Maras zatražio čašu vode, a Reiner mu poručio neka ne traži još i omlet

Željko Reiner i Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.05.2020.
u 15:36

Nisam tražio nikakav poseban tretman već samo čašu vodu jer govorim već 40-ak minuta, a predstavljajući ostale svoje amandmane nastavit ću govoriti valjda i u iduća četiri sata, rekao je Maras

Tijekom poslijepdnevnog izjašnjavanja o cijelom nizu amandmana, saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras završavajući obrazlaganje zašto traži glasanje o svom 15. amandmanu zatražio je čašu vode.

- Čašu vode dobit će onda i svi ostali zastupnici i zastupnice, a ne samo vi - uzvratio je na Marasov zahtjev potpredsjednik Sabora HDZ-ov Željko Reiner. U želji da pritom ispadne i duhovit Reiner je potom dometnuo dobacujući Marasu: "Samo nemojte tražiti još i omlet".

- Nisam tražio nikakav poseban tretman već samo čašu vodu jer govorim već 40-ak minuta, a predstavljajući ostale svoje amandmane nastavit ću govoriti valjda i u iduća četiri sata - odgovorio je Maras na Reinerovu upadicu.  

Kako je Maras nastavio iznositi svoje amandamne, stigavši do 20. koji se odnosi na kulturu, Reiner mu je opet imao za potrebu nešto spočitnuti.

- Zastupniče Maras, dajte se disciplinirajte i pazite na vrijeme. Pa nismo u džungli -  kazao je Reiner.

VIDEO Sukob Marasa i Jandrokovića u Saboru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije