Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U SDP-U

Maras se zahvalio na podršci pa poslao poruku Grbinu: 'Organiziraj ovo ako se ne bojiš'

Maras odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
29.01.2021.
u 09:05

Gordan Maras, šef zagrebačkog SDP-a, odustao je jučer od najavljene kandidature, što je i rekao predsjedniku stranke Grbinu

Četiri mjeseca prije lokalnih izbora raspušteno je vodstvo zagrebačkog SDP-a. Odluka je to vodstva stranke, a potvrditi to mora još i Glavni odbor stranke. SDP bi nakon toga trebalo istaknuti i novog kandidata za gradonačelnika. 

Gordan Maras, šef zagrebačkog SDP-a, odustao je jučer od najavljene kandidature, što je i rekao predsjedniku stranke Grbinu. On je na Facebooku napisao kako je to učinio nakon ''anonimnih napisao u medijima'' kako vodstvo SDP-a ne želi njega kao kandidata na zagrebačkim izborima

Maras se oglasio i danas te zahvalio svima. Poručio je kako nikada do sada nije dobio toliko poziva podrške, no poslao je i poruku Grbinu da se dokaže da je pravi demokrat.

– Neka organizira u dva-tri tjedna izjašnjavanje članstva u Zagrebu tko bi trebao biti kandidat za gradonačelnika kada to već nije dopustio da naprave stranačka tijela. Neka svi glasaju, kao što je tražio da se unese u Statut stranke. Ako se toga ne boji – poručio je Grbin na Facebooku. 

Ključne riječi

Komentara 23

RI
ribar110
09:18 29.01.2021.

Gordane, zar zaista misliš da je nekog briga za Vas? Vi ste interesantni samo sami sebi. Radite od sebe zvijezde a nemate ni trunke zabavnog. Vi ste stranka opasnih namjera. Opasni ste zbog svog neznanja, ono drugo neću spominjati.

NE
Neo001
09:35 29.01.2021.

Jadni naš Zagreb na što je spao na ovakve leve bilmeze, na šaku jada , gore od Špičkvine

Avatar Golum
Golum
09:15 29.01.2021.

Ovi su u kolapsu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije