Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirao na Facebooku

Maras: Grabar-Kitarović dala je skandaloznu izjavu koja nije dostojna predsjednika RH

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2015.
u 12:45

– Gospođa Grabar-Kitarović jučer je dala skandaloznu izjavu koja nije dostojna predsjednika Republike Hrvatske. Rekla je da ova Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu – napisao je Maras.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na Facebooku je reagirao na jučerašnju izjavu Kolinde Grabar-Kitarović da aktualna Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu. Njezinu izjavu Maras je nazvao skandaloznom.

– Gospođa Grabar-Kitarović jučer je dala skandaloznu izjavu koja nije dostojna predsjednika Republike Hrvatske i koja se nikada prije nije mogla čuti od osobe koja je obnašala tu časnu dužnost. Rekla je da ova Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu. Time je pokazala da ne želi zajedništvo i ne poštuje više od 50% hrvatskih građana koji su izašli na izbore, a koji joj nisu dali svoj glas. Ne poštuje ni građane koji su birali Vladu na izborima prije tri godine. Nastupa u ime "svojih", u ime HDZ-a. Ako tako nastavi, uopće ne mora ni izlaziti iz te stranke jer svojim istupima pokazuje da će biti predsjednica samo onima koji podržavaju Tomislava Karamarka. Pokušajte naći jednu izjavu predsjednika Josipovića iz 2011. koja bi nalikovala njenoj, Ivo Josipović je izbore 2010. dobio sa 60 posto glasova, a ne sa 49 posto kao gospođa Kolinda – poručio je Maras.

 

 

>> 'Ne želim s ministrima igrati ping-pong, preporučujem im da se uozbilje i počnu raditi'

Komentara 349

ZO
zorarudi2013
12:54 14.01.2015.

O javio se i Homer Simpson!!!! ideš!

DU
Deleted user
13:01 14.01.2015.

Ne Maras vi ćete trajati još dugo jer toliko ste loše radili da će se to pamtiti još dugo ,dugo

KE
kenija2112
12:56 14.01.2015.

ne boli tebe Marasu što ona ne poštuje većinu glasača (što nije istina) već što vam se drma stolica i što vas ne poštuje kao što vas ne poštuje većina građana, kako ono kažu političari -izgubili ste kredibilitet , nećete dobiti izbore i predsjednica govori ono što narod govori da ste prevršili svaku mjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije