Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije izborio mandat

Maras čestitao HDZ-u pa poručio: Ovaj put nismo zaslužili povjerenje

Konferencija Restart koalicije na temu "Andrej Plenković ugrožava zdravlje i sigurnost građana"
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
06.07.2020.
u 10:23

– Osobno osjećam veliku odgovornost i napravit ću sve da se vratimo na pravi put – poručio je Maras.

SDP-ov Gordan Maras jedan je od gubitnika ovih izbora jer mu 2831 preferencijalni glas ili 7,32 posto na listi Restart koalicije nije bio dovoljan da izbori mjesto u Saboru. Stoga se obratio na svom Facebook profilu poručivši da mu je bila čast zastupati svoje birače u proteklih 12 godina.

"Dragi moji. Prvo, moram čestitati izbornom pobjedniku i zbog Hrvatske te njenih građana nadam se da će imati uspješan mandat. Drugo, želim zahvaliti svima koji su izašli na izbore i tako pokazali da im je stalo do toga da njihova zemlja bude bolja. Također želim zahvaliti i onima koji su podrżali SDP te osobno mene kao kandidata na listi Restart koalicije", napisao je Maras te dodao:

"Analizirat ćemo rezultate danima, ali uzrok je svima jasan. Povjerenje se samo po sebi ne može dobiti, ono se mora zaslužiti. Mi ga ovaj puta nismo zaslužili. Osobno osjećam veliku odgovornost i napravit ću sve da se vratimo na pravi put. Hvala vam što ste mi dali priliku da vas zastupam proteklih 12 godina. Ponosan sam na to vrijeme, a sada su ispred mene novi izazovi i životni putevi. Bila mi je čast biti vaš zastupnik!"

Ključne riječi

Komentara 12

MI
mikimaus1111
10:39 06.07.2020.

Definitivno najomraženiji političar koji je bio zadnje 4 godine u saboru. pa-paaa

Avatar morski
morski
10:42 06.07.2020.

"Ovaj put nismo zaslužili povjerenje" kaže Maras. Pa što to nije rekao prije izbora !

SM
Smrdo
10:37 06.07.2020.

Sdp su najviše zeznili Milanovićevi ministri koji su se dokazali ka nikakvi. Trebalo je prvo njih riješit pa dovest one koji imaju pameti i krenit osvježen u izbore. Ovako im Grčić radi ekonomsku strategiju, koliko moraš bit lud da to ponoviš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije