Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPRIJE POZNAT POLICIJI
Povratak na članak

Manijak prijetio silovanjem ženi od 93 godine, muškarcu (70) slomio nos i nogu

Napao ih je navodno bez ikakvog povoda, otprije je poznat policiji, a iako vidno alkoholiziran, odbio je, kako doznajemo, alkotestiranje

Komentari 3

LA
larala
11:57 07.10.2019.

žalosno je da su svi kriminalci i nasilnici otprije poznati policiji ali i dalje slobodno šeću i teroriziraju nedužne ljude. i, ono što je još bolje u svemu ovome, nitko za takve stvari u našoj državi ne snosi nikakvu odgovornost jer očito svi ti nasilnici i kriminalci imaju veća prava od malog običnog čovjeka.

VL
DV
dvorskaluda
13:57 07.10.2019.

Ma kako zaboga, alkoholizirani manijak koji napada ljude, može odbiti alkotestiranje?! Zatim, ako je od prije poznat policiji po takvom i sličnom ponašanju; zbog čega mu nije određena mjera liječenja u ustanovi zatvorenog tipa i to na rok od baremarem pet godina? Pa kaj je ovo; siledžije, ubojice, zlostavljači, pedofili - šeću slobodno a normalni ljudi neka se skrivaju?

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:58 07.10.2019.

"Mlađa napadnuta je .. kćer .." nominativ tko što..kći

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.