Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao ispitivanje

Manevar tužitelja: Sanaderu će dati novog odvjetnika za HEP

Suđenje Sanaderu: Bošnjaković i Duvnjak (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
26.01.2012.
u 20:30

Bivši šef HEP-a Ivan Mravak prvooptuženi je u aferi zbog preprodaje struje. Mogao bi se još jednom nagoditi s tužiteljstvom.

Ispitivanje bivšeg premijera Ive Sanadera zbog preprodaje struje šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju prilično se zakompliciralo jer je njegova obrana ponovno od DORH-a zatražila odgodu. Razlog tomu je, doznajemo, zdravstveno stanje Čede Prodanovića, Sanaderova branitelja, koji jedini ima punomoć zastupati ga u ovom slučaju. Odvjetnik je, podsjetimo, zbog operacije u bolnici, a zbog toga je i prošlog tjedna bilo odgođeno ispitivanje Sanadera zbog štete u HEP-u od 660 milijuna kuna.

Zbog još jednog zahtjeva Sanaderove obrane o određivanju novog termina za iznošenje obrane u ovom slučaju, jučer se pouzdano nije znalo hoće li im DORH udovoljiti zahtjevu. Bez obzira na to što uz bivšeg šefa vlade i HDZ-a na ispitivanju ne može biti njegov izabrani odvjetnik, postoji također i mogućnost da se Sanaderu dodijeli odvjetnik po službenoj dužnosti te da ga se bez ikakvih problema ispita i u ovom predmetu.

Bivši šef HEP-a Ivan Mravak prvooptuženi je u aferi zbog preprodaje struje, a nakon što se ispita i Sanader, jer je riječ o istom predmetu, optužnica za HEP doživjet će izmjene jer će joj biti pripojen predmet koji se odnosi na bivšeg šefa vlade.

Inače, postoji mogućnost da se Mravak još jednom nagodi s tužiteljstvom.

Komentara 15

JA
jamanuša
22:29 26.01.2012.

Ivo je generale poslao u Hag, kad ih nije tajno pokopa ,četnike uvalio u sabor, istresa do kune hvaleći Rohatinskog misleći da on može pokriti njegovu maćapiju. to je najveći pokvarenjak gledao sam snimak gdje pederiše u kazalištu , pa to je narode nakaza svake vrste, učuvaj nas bože.

TO
Toni50
22:48 26.01.2012.

Bivši šef HEP-a Ivan Mravak prvooptuženi je u aferi zbog preprodaje struje. Mogao bi se još jednom nagoditi s tužiteljstvom. I to naravno u tajnim pregovorima u tajnim od javnosti jel bi izgledalo ovako. Ako ne pristanete na malu kaznuu sa kojom se ja slažem ; Povlačim sve optužbe koje ste dobili od mene kao \"svjedoka\" protiv Ive Snadera i dolazim pred sudom sa \"drugom istinom\" a ne onom ; vašom željenom istinom; kao on je kriv on me je nagovoril da kradem i sve da njemu dadem , fuj taj kriminalac Sanader samo je sve napuntal da buju lopine za njega ... Svjedoci sa potrebnim istainama za nagodbe sa trgovcima za kaznu !!! Demokracija i politika i nagodbe iako smo svi jednaki za bedake pred sudom ...

OB
-obrisani-
21:14 26.01.2012.

a da posaljemo IVU Pukovnika u Haag?,heheheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije