Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutros smo razgovarali

Mamićev odvjetnik: Nije mi ništa dao naslutiti, ali zna da ga prisluškuju

Veljko Miljević
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
14.11.2018.
u 19:03

Nakon okretanja poziva samog Mamića, začuje se automatska poruka teleoperatera: "korisnik trenutno ne može odgovoriti". Nedostupan je i Zoran Mamić

Mamićeva branitelja Veljka Miljevića zatekli smo večeras, kako kaže, dok je izlazio iz zgrade Ministarstva pravosuđa, gdje je ispitivao od 13 do iza 18 sati, pa je za navodni odlazak u Emirate, tvrdi, saznao od novinara.

- Razgovarao sam sa Zdravkom danas od 11 do 11.15 sati, dakle punih 15 minuta. Pouzdano znam da je tada bio u hotelu Regina u Međugorju, jer su s njim bile još dvije osobe. Čudna mi je ta priča, jer let iz Zagreba u Dubai, primjerice, traje šest i pol sati, pa mi se to vremenski ne uklapa. Ali ne isključujem mogućnost, možda iz Mostara traje kraće – rekao nam je Miljević koji je planirao sutra, u četvrtak, otići k Mamiću u BiH. U razgovoru u srijedu ujutro Mamić mu nije dao, dodaje, naslutiti da planira ikamo otputovati, "ali ne bi to ni učinio jer zna da ih prisluškuju".

Za razliku od njega, na telefonske pozive nisu nam odgovarali Nikola Mandić i Ivan Stanić, koji također brane Zdravka Mamića. Nakon okretanja poziva samog Mamića, začuje se automatska poruka teleoperatera: "korisnik trenutno ne može odgovoriti". Nedostupan je i Zoran Mamić.
 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kopreinitz
19:27 14.11.2018.

Mamic je u BiH, slobodan covjek, moze otici kamo pozeli bez da pita VL ili 24sata za dozvolu, a sluzbeni put nije nikakav bijeg , veli Prodanovic za Todortica koji je bio sluzbeno u Londonu godinu dana do izrucenja, inace bi sluzbeni duze trajao.

KA
kamenjar0404
19:53 14.11.2018.

OZNA valjda zna i da li je Mamić bio u wc-u na velikoj ili maloj !!! Ta imaju dosta naših hrvatskih para da troše !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije