Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mamić pod istragom zbog prijetnji novinaru u Otvorenom

zdravko mamić
Igor Kralj/PIXSELL
12.02.2010.
u 12:57

Sumnjiči ga se da je neposredno nakon završetka emisije, "u cilju da ustraši i uznemiri novinara zbog napisa u tjedniku u kojem piše", u dva navrata verbalno zaprijetio novinaru Nacionala.

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv Zdravka Mamića zbog prijetnji koje je uputio novinaru Berislavu Jeliniću nakon HTV-ove emisije Otvoreno koja se emitirala 21. siječnja.

Sumnjiči ga se da je neposredno nakon završetka emisije, "u cilju da ustraši i uznemiri novinara zbog napisa u tjedniku u kojem piše", u dva navrata verbalno zaprijetio novinaru Nacionala.

>> Novinar Jelinić i njegov nakladnik protiv Z. Mamića pokreću četiri tužbe

Podsjetimo, Mamić je nakon završetka emisije nastavio svoje verbalne ispade i iza kamere, izravno prijeteći Jeliniću, a navodno je pokušao i fizički nasrnuti na njega, što su spriječila dvojica pripadnika AKD zaštite. Sve se to događalo pred 20-ak svjedoka. Jelinić je potom sve prijavio policiji.

Komentara 34

SO
Somelier
13:20 12.02.2010.

\"Mamić pod istragom zbog prijetnji novinaru u Otvorenom\" To su čiste nebuloze. Tko god je gledao tu emisiju \"Otvoreno\" sigurno će stati na Mamićevu stranu jer je novinar Jelinić oklevetao Mamića, Srebrića i Čiru kao i Hrvatski nogomet bez ikakovihh dokaza. Ja sam drugi dan poslije emisije to isto komentirao i napisao kako bih i sam zbog takovih uvreda izlupao toga novinara i zamislite, bio sam odmah izbrisan.

OB
-obrisani-
13:21 12.02.2010.

Na koga treba poslati policiju: prosvjednike u Varšavskoj ili na Zdravka Mamića?

MS
mudako saka
13:26 12.02.2010.

dajte mamicu bananu da se smiri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije