Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi li izručenje?

Mamić nakon potvrđene optužnice: Ne želim o tome, imam puno posla

Zdravko Mamić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
21.05.2019.
u 15:58

- Za mene nema ništa novoga. Tu su mi prijatelji, imam posla. Mislim živjeti kao i što sam do sada živio - rekao je Mamić.

Zdravka Mamića je odluka Županijskog suda u Osijeku, koji je potvrdio drugu optužnicu protiv bivšeg čelnika Dinama, zatekla u njegovoj bazi u Hercegovini - u hotelu 'Vila Regina' u Međugorju. 

- Za mene nema ništa novoga. Tu su mi prijatelji, imam posla. Mislim živjeti kao i što sam do sada živio i za sada ne želim davati nikakve izjave za medije - rekao je kratko za 24sata Zdravko Mamić.

Zdravko Mamić
1/11

Danas je Optužno vijeće iz sedmog pokušaja potvrdilo drugu Uskokovu optužnicu protiv Mamića i šestorice okrivljenika. Tereti ih se da su Dinamo oštetili za oko 200 milijuna kuna.

Mamiću je određen istražni zatvor, a zamjenik ravnateljice Uskoka Sven Mišković kazo je kako očekuje da će BiH uskoro izručiti bivšeg šefa Dinama.

Komentara 58

KA
kanđija
16:50 21.05.2019.

Ekipa iz Uljanika van a Mamića bi u zatvor. Najbolje da odmah napišu presudu bez suđenja i tako uštede ogromne novce, jer čovjek je već osuđen i prije suđenja. I ima li i barem još jedna osoba za koju se traži istražni zatvor za vrijeme suđenja. Koliko vidim Merzel, Vidošević, Kalmeta šetaju po gradu i kočepere se a isto se vodi sudski proces. Zašto za te likove nije zatražen istražni zatvor!? Nije ni čudo da smo među najlošijim zemljama u svijetu zbog pravosuđa.

Avatar niwrad
niwrad
16:42 21.05.2019.

Politička bagra udružena s raznim interesnim grupacijama opljačkala i pljačka milijarde eura novca poreznih obveznika i nikom ništa. Mamić zaradi novac na tržištu i njega se goni kao najvećeg kriminalca. Nevjerojatno. A 'korisni idioti' bez filtera puše tu inverziju stvarnosti. Neprocjenjivo

Avatar jambo
jambo
17:33 21.05.2019.

Mamicu, preuzmi Hajduk i spasi ga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije