Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan zločin

Mami koja je ubila dvogodišnje blizance neće se suditi za ubojstvo

Samantha Ford i njezini blizanci
Foto: Facebook
11.06.2019.
u 12:34

Kad su hitna pomoć stigla, ona im je rekla da provjere njezin dom u Westwoodu jer su njezine bebe bile tamo. Bolničari su pokušali spasiti djecu, ali su ih odveli u bolnicu i kasnije proglasili mrtvima.

Majci koja je ubila svog sina i kćer blizanku više se neće suditi za ubojstva nakon što je sudac naložio psihijatrijsko izvješće o njenom mentalnom zdravlju. Samantha Ford (38) je podnijela prijedlog za krivično djelo u stanju neuračunjivosti za smrti 23-mjesečnih mališana Jakea i Chloe.

Tužiteljstvo je to danas prihvatilo na današnjem Old Baileyu. Prema pisanju Mirror-a, ubila je svoje blizance na Boxing Dayu prije nego što je otišla na vožnju i slupala automobil.

Njezin se je automobil sudario s kamionom na kolniku na autocesti A299 Thanet u Londonu 27. prosinca, neposredno prije 3 sata ujutro. Kad su hitna pomoć stigla, ona im je rekla da provjere njezin dom u Westwoodu jer su njezine bebe bile tamo. Bolničari su pokušali spasiti djecu, ali su ih odveli u bolnicu i kasnije proglasili mrtvima.

Ford, iz Westwooda, bila je oslobođena današnje rasprave kada je tužitelj Edward Brown QC potvrdio da je prihvaćeno njezin prijedlog.

Sudac Edis odgodio je kaznu do 26. srpnja u očekivanju daljnjeg psihijatrijskog izvješća koje se bavi njezinim stanjem i prognozama.

Poznato je kako se Ford preselila u iznajmljenu kuću u Margateu u Kentu nakon što je kupila kuću sa Stevenom Fordom, njezinim suprugom.

Komentara 1

VJ
vjaceslav
14:08 11.06.2019.

kako su samo pametne ove neuračunljive osobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije