Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakularni doček za najmlađe

Malom novom godinom Bjelovar najavljuje 2019.

Advent u Bjelovaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/17
28.12.2018.
u 08:00

Već od 11 sati u samom središtu grada čuje se glazba i to uživo.

Polako nam se primiče kraj 2018. Analiziramo ono dobro kao i ono malo manje dobro što nam se dogodilo, zbrajamo, oduzimamo, slažemo plan za iduću godinu za koju želimo da je bolja od ove ili, ako već ne bolja, barem ne lošija. Proslava Nove godine odvija se diljem Lijepe naše i svatko u te trenutke unese ponešto drugačije i posebno. Očekuje se da kuća bude čista, objed svečan te da nas okružuju ljudi koje volimo. I, naravno, da bude što veselije jer, kažu, kako je u prvim trenutcima nakon ponoći, tako će biti cijele godine.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Bjelovarčani stoga počinju slaviti već na Silvestrovo ili Staru godinu. U sklopu Adventa u Bjelovaru i ove godine će taj dan organizirati Malu novu godinu namijenjenu upravo najmlađima. Već od 11 sati u samom središtu grada čuje se glazba i to uživo. Ovaj put zasvirat će domaći bend Hot stuff. Veselje koje je teško opisati riječima, odvija se svake godine na istome mjestu i, možemo reći već tradicionalno, mnogi roditelji dolaze s djecom kako bi se i sami zabavili, zaplesali i zapjevali popularne pop-rock melodije te dočekali „Novu godinu“. Dakle, u podne. Topli čaj i besplatni dječji šampanjac te odbrojavanje u podne, samo su dio šarma koji pruža ovaj zanimljiv događaj. I nikome se nakon dočeka ne spava. Kažu mnogi – idealno! Malu novu godinu u suradnji s Gradom Bjelovarom organizira Društvo Naša djeca Bjelovar, a vjerujemo da i ove godine neće iznevjeriti građane.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ukoliko ste u blizini, svratite u Bjelovar i dočekajte 2019. nešto ranije, odmorni, a potom i spremni za daljnje veselje koje donosi večer. Nakon toga, ne trebate ići kući. Prošećite Adventom, popijte kuhano vino, pojedite nešto, kližite na klizalištu i polako dočekajte i onaj pravi, veliki doček Nove godine. Na istome mjestu kao i u podne, zasvirat će ponovno isti bend Host stuff no ovaj put uz pojačanje svojih gostiju. Sve počinje u 23 sata, a u ponoć, osim čestitki, očekujte i spektakularan vatromet. Ako još ne znate kamo za doček, Bjelovar je možda baš pravi izbor za vas. Prvo generalna proba u podne, a zatim i pravo veselje do duboko u noć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije