Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Maloljetnik uhvaćen s jointom, pa mu našli dilerske vage i narudžbu težu od 'po kile trave'

Ilustracija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
02.09.2019.
u 10:33

Droga, vaga  i „drobilice“ su mu oduzeti, a prema maloljetniku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlašteno proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 17 godina, kojeg se  sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Naime, kod njega je u subotu ujutro na širem zadarskom području pronađen jedan „joint“ težine 1,4 grama. 

U sklopu daljnjeg kriminalističkog istraživanja,  kod njega je pronađeno sveukupno 42,8 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje i četiri metalne „drobilice“. 

- Također je utvrđeno da je prethodno sa osječkog područja naručio 560 grama droge marihuane, namijenjene za daljnju preprodaju na zadarskom području, međutim isporuka droge je spriječena u suradnji s policijskim službenicima PU osječko-baranjske, koji su zaplijenili navedenu količinu droge.

Droga, vaga  i „drobilice“ su mu oduzeti, a prema maloljetniku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlašteno proizvodnje i prometa drogama, kao i Optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diosiario
12:53 02.09.2019.

Joint težine 1.4 grama? Pa to je camberwell carrot...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije