Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Maloljetnik ubo prijatelja nožem zbog sendviča

nož
Arhiva VL
06.12.2009.
u 16:26

Mladić se s društvom zabavljao u Markuševcu, a u jednom je trenutku ogladnio pa je oko 23 sata na Markuševečkoj cesti pošao kupiti nešto za jelo.

ZAGREB - Uobičajeni subotnji izlazak zamalo je kobno završio za 16-godišnjeg D. B. Mladić se s društvom zabavljao u Markuševcu, a u jednom je trenutku ogladnio pa je oko 23 sata na Markuševečkoj cesti pošao kupiti nešto za jelo. S njim je u društvu bio i 17-godišnji M. P. Mladići se poznaju, ali su se u jednom trenutku na ulici posvađali, i to zbog – sendviča!

Navodno je 17-godišnjak tražio od svog mlađeg prijatelja da mu ga da, ali je ovaj odbio, zbog čega je 17-godišnjak izvadio nož te ga njime ubo u prsa. Mladić se srušio na tlo, a napadač je pobjegao. Ozlijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Napadača je policija pronašla na njegovoj kućnoj adresi na području Maksimira te je priveden u postaju. On je već poznat policiji zbog paljenja auta na Maksimirskoj cesti. Krajem studenog sličan se scenarij dogodio i u Kaštelima, samo su njegovi akteri bili nešto stariji. Nakon što su zajedno pili u konobi te se iz nepoznata razloga porječkali, Ž. S. (31) je kuhinjskim nožem ubo u prsa svog prijatelja D. N. (31).

Žrtvu je krvave glave drugi dan pred pekarnicom našao slučajni prolaznik, a ovaj se nije sjećao što mu se dogodilo niti je znao da je bio uboden u prsa. Policija je kasnije utvrdila da je napadač ubo svoju žrtvu nožem čija je oštirica dugačka oko 15 centimetara. Zbog nanošenja sličnih ozljeda u pijanom stanju Ž. S. je već ranije bio predmet policijskih obrada.

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:06 06.12.2009.

Šta je čudno-pa pogledajte socijalnu sliku naše države -Grozno

JU
Jurek
18:46 06.12.2009.

Kada će takvi maloljetnici za pljačke i ubojstva odgovarati kao odrasli ? Po našem zakonu ispada da klinci od 16, 17, i 18 godina mogu ubijati i pljačkati nekažnjeno !!!

TU
tupslav
23:23 06.12.2009.

Ovo je dokaz da nije zdravo jesti u kasne sate ! Kalorije, ubod noževima, debljanje. Fuj ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije