Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRENALINSK PARK

Maloljetnik pao s 10 metara visoke umjetne stijene

Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
12.07.2019.
u 13:55

Uže mu se odvezalo pa je pao na pod i teže se ozlijedio

Maloljetni švicarski državljanin teško je ozlijeđen u nesreći koja se u kampu na području Fažane dogodila 11. srpnja u 15.40 sati.

Maloljetnik je bio je u adrenalinskom parku gdje je bez prisutnosti djelatnika parka, pogrešno privezao sigurnosno uže za penjanje na umjetnoj stijeni. Nakon što se popeo na stijenu visine oko deset metara, otpustio se jer je htio sići niz stijenu. No uže mu se odvezalo pa je pao na pod i teže se ozlijedio. Prevezen je u pulsku bolnicu.

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
13:13 13.07.2019.

Ukupan nivo inteligencije kod ljudske populacije se smanjuje.

Avatar majkuvam
majkuvam
17:20 13.07.2019.

Jel treba žaliti baš svaku budalu?

Avatar scubacro
scubacro
01:15 13.07.2019.

...jel treba sad skupljat neku lovicu, ili sta... jel od nekog politicara sin, da napravimo referendum i zabranimo te stijene, ionako su umjetne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije