Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO PREGLED

Maloljetnik i mladić koji je preglasno puštao glazbu napali policajce

Ilsutarcija/policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
18.07.2019.
u 11:06

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 23-godišnjak i policijski službenik, a maloljetnik je pregled - odbio.

U međimurskom selu Pribislavcu napadnuti su policijski službenici koji su u to selo stigli nakon dojave građana o preglasnom puštanju glazbe.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u Ulici Miroslava Krleže zatekli su 23-godišnjaka koji je preglasno puštao glazbu preko zvučnika. - Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu fizički je nasrnuo na policijske službenike koji su nakon toga uporabili sredstva prisile.

Potom je do njih došao maloljetnik koji je fizički nasrnuo na policijske službenike, pa su i nad njim uporabili sredstva prisile. Obojica osumnjičenih su uhićeni i dovedeni u prostorije Policijske uprave - kaže u PU međimurskoj.

Alkotestiranjem je 23-godišnjaku izmjereno 0,84 promila alkohola u krvi, dok se maloljetnik odbio podvrgnuti alkotestiranju. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 23-godišnjak i policijski službenik, a maloljetnik je pregled - odbio. 

Komentara 4

RO
rola
00:15 19.07.2019.

opet manjina

SC
Shq_ctrI
11:42 18.07.2019.

"...koji je preglasno puštao glazbu preko zvučnika".... ovo je vrlo važan podatak, da znamo da li je preglasno puštao preko zvučnika ili preko slušalica...

ZE
zekozeko1
11:33 18.07.2019.

U koliko sati je pusto muziko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije