Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KRAJ ŠKOLE Krivac za tešku nesreću ukrao auto majčine prijateljice

Maloljetnik automobilom udario tri djeteta

Arhivska fotografija
import
27.10.2008.
u 19:25

SPLIT – Troje osnovnoškolaca, svi stari 14 godina, zadobilo je ozljede kada je jučer oko 18 sati u Žrnovnici, svega stotinjak metara od mjesne osnovne škole, na njih naletio automobil za čijim se upravljačem nalazio 16-godišnji vozač! Nasreću, djeca su prošla bez težih posljedica, dvoje ih je pušteno kućama malo nakon ukazane pomoći. Tek je jedan dječak tek nešto duže ostao u bolnici zbog prijeloma ključne kosti i potresa mozga, no i on je ubrzo pušten na kućnu njegu.

Krivac za nesreću navodno je od svoje majke ukrao ključeve forda fieste, u vlasništvu njezine prijateljice. Iako kao maloljetnik, naravno, nema položen vozački ispit, spremno je sjeo za upravljač. Mještani s kojima smo pričali, tvrde da mu to nije prva takva avantura, da su ga i ranije viđali za upravljačem.

Jurio je on tako jučer ulicom Hrvatskih velikana smjerom istok - zapad te je, ušavši u desni zavoj, naglo povukao ručnu kočnicu. Izgubio je kontrolu nad vozilom koje je izletjelo s ceste na sjeverni nogostup i udarilo u nesretnu djecu. Ubrzo su došla kola Hitne pomoći te policija koja je obavila očevid, a krivcu za nesreću slijede odgovarajuće prijave.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije